Vi blir Grillska Gymnasiet Kungsholmen

Grillska Gymnasiet Kungsholmen
Från och med augusti 2020 kommer verksamheten som idag finns på Grillska Gymnasiet Sundbyberg att finnas på Kungsholmen. Det betyder att vi också byter namn till Grillska Gymnasiet Kungsholmen. Nytt namn, nya moderna lokaler. Samma trygga skola.

Från och med augusti 2020 hittar du oss på Lindhagensgatan 124b i nya, moderna lokaler som är skräddarsydda efter vår verksamhet. Du tar dig till vår nya adress med grön tunnelbanelinje till Kristineberg, blå linje till Stadshagen eller buss till hållplats Hornsberg eller Moa Martinssons torg. Pendeltågsstation Odenplan och Sundbyberg hittar du inom ett par hållplatser med tunnelbanan.

Det nya läget

Närhet till Mälaren
Runt hörnet finns Hornsbergs strand med utsikt över Mälaren.

Runt hörnet väntar vackra Hornsbergs strand med caféer, utegym och svårslagen utsikt över Mälaren. Ett kvarter bort hittar du Kristinebergs idrottsplats och skatepark. På behändigt promenadavstånd i andra riktningen ligger Rålambshovsparken med sina vidsträckta grönytor och möjligheter aktiviteter, som till exempel beachvolley och basket. 

Flytt till Kungsholmen
Hornsbergs strand med närhet till tunnelbana, buss, tvärbana och pendeltåg.

Vi kommer även framöver att erbjuda restaurangprogrammet inriktning kök och servering, och bageri och konditori samt ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi.

Därför ska du välja Grillska Gymnasiet Kungsholmen

Du får en trygg studiemiljö, med bra och engagerade lärare. Vi har högst resultat av alla Stockholms restaurangskolor i den senaste enkätundersökningen från Gymnasieantagningen. Vi är särskilt stolta över positiva omdömen inom följande områden:

  • Stämningen i skolan.
  • Studiero. 
  • Flest elever som rekommenderar vår skola.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig! Enklast är att skriva till oss på kungsholmen@grillska.se eller ringa oss på 08-684 236 80. Du kan också kontakta vår rektor, Erika Bosta. 

 

Erika Bosta
Grillska Kungsholmen
Rektor
Rektor sedan 2014, arbetade tidigare som yrkeslärare i köksämnen.
Leg. Lärare med yrkeslärarexamen från Stockholms universitet (2009).
Examen Rektorsutbildningen från Uppsala universitet (2016).
Anställd på Grillska Gymnasiet Kungsholmen sedan 2009.

Erika har en bakgrund i restaurangbranschen som kock, kallskänka och egen företagare. Fritiden ägnar hon åt natur och kultur.