Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Grillska Gymnasiet – Stockholm
Meny
Sök
Grillska Gymnasiet – Stockholm

Frisörelever från Grillska Gymnasiet stylar för Flower Fashion Show!

Frisörelever stylar modeller för Flower Fashion Show
2017-04-05
Flower Fashion Show har gått av stapeln i Stockholm, Göteborg, Linköping och Sundsvall! På plats för showen i Stockholm var våra frisörelever, Melissa och Mikaella från Grillska Gymnasiet i Stockholmför att jobba med styling, smink och hår.

Mikaella och Melissa går frisörprogrammet i årskurs 1 respektive årskurs 3 på Grillska Gymnasiet i Stockholm. Tillsammans med lärare Marie-Louise har de varit på plats på Flower Fashion Show för att sminka och styla modellerna som ingår i showen.

- Mikaella och Melissa valde att göra sminkningar i gråa o bruna toner. Håren var först tänkta att sättas upp i knutar men eftersom det skulle vara stora blomsterhattar i håren var det istället bättre att jobba med värmetänger och utsläppt hår, förklarar Marie-Louise.

Flower Fashion Show beskrivs som kunskap i underhållningsform. Showen har funnits i fem år. Det är en kväll som startar med mat, dryck, kollegialt umgänge samt inspiration och inköp. Under kvällen bjuds besökarna, utbildade florister inom branschen, bland annat på vernissage och en catwalkshow.

- Melissa och Mikaella klarade av att tänka om och anpassa sig till önskemålen och modellerna blev precis som förväntat, ursnygga i sina blomsterkreationer! Berättar Marie-Louise.

Marie-Louise Udde
Grillska Stockholm
Lärare