Sundbybergs studenter i lokalpressen
2018-06-14
Under vårt utspring fick vi besök av Mitt i Sundbyberg. Resultatet blev en fin artikel om våra elever och deras stora dag.
"Äntligen", "så skönt att bli vuxen", "läskigt". Känslorna var många när eleverna på Grillska gymnasiet i dag, fredag, lämnade skolan för sista gången.
Nyblivna kockarna Hanna Claesson, Maija Kesseli och My Andersson klev i stället upp på den stora lastbilen som stod parkerad längs Prästgårdsgatan, prydd med lakanet ”Ett flak lastat med sötsaker”. Klokt nog hade flera av studenterna bytt om, för snart flödade ölen över nystylade hår i takt med musiken.
Läs hela artikeln i Mitt I
Nyheter
I Grillska Gymnasiet Sundbybergs monter på Gymnasiemässan hittar du inga påsar. Vi har tröttnat på det växande sopberget. Däremot erbjuder vi utbildningar som hyllas av eleverna.
Varje år möter du som elev på Grillska Gymnasiet Sundbyberg representanter från din utbildnings bransch. Under en fullspäckad vecka under hösten byts ordinarie undervisning mot inspirationsföreläsningar, workshops och studiebesök. 2018 års branschvecka blev extra stjärnspäckad.
Torsdagen den 26 april kommer eleverna från Grillska Sundbyberg driva en Pop-up restaurang på Sveriges största mat och dryckesmässa, GastroNord 2018 på Älvsjömässan i Stockholm.
Rekryteringsbehovet inom restaurangbranschen förväntas öka de närmaste åren, inte minst i Stockholm. Du som har utbildning från en restaurangskola kommer att vara hett eftertraktad på arbetsmarknaden, både i Sverige och utomlands.
Gillar du snygga matbilder och restaurangmiljöer? Följ Grillska gymnasiet Sundbyberg på Instagram för att se hur vi har det på Stockholms bästa restaurangskola.