Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Grillska Gymnasiet – Sundbyberg
Meny
Sök
Grillska Gymnasiet – Sundbyberg

Grillska Sundbyberg till nya lokaler

2019-05-02
Höstterminen 2020 kommer Grillska Gymnasiet Sundbyberg att finnas i nya lokaler på en ny adress. Anledningen är utvecklingen av kvarteret Kronan i Sundbyberg, där skolan har sina lokaler idag.

I och med utvecklingen av kvarteret Kronan i centrala Sundbyberg, kommer Grillska Gymnasiet Sundbyberg att flytta till höstterminen 2020. Nya lokaler innebär att vi får moderna och uppdaterade lokaler som är anpassade för vår verksamhet och våra behov. 

Berör elever i åk 1

De elever som går i åk 2 och 3 berörs inte av flytten, utan kommer att ta studenten i våra befintliga lokaler på Prästgårdsgatan. Elever som går i, eller ska börja i, åk 1 kommer att påbörja sin utbildning i befintliga lokaler och ta studenten från de nya lokalerna.

Vi undersöker lokaler i Stockholmsområdet

Vi undersöker just nu olika alternativ i Stockholmsområdet. Vi arbetar tillsammans med Vasakronan och har även engagerat externa fastighetskonsulter för att söka av marknaden efter lämpliga lokaler.

Vi kommunicerar ny information löpande här på webben, så snart vi vet mer. Våra elever får också information på skolan. Vårdnadshavare till befintliga och blivande elever i åk 1, kommer även att få information om nya lokaler hemskickad.  

Har du frågor?

Du är välkommen att höra av dig med frågor till rektor Erika Bosta, erika.bosta@grillska.se