Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Stadsmissionens Folkhögskola
Meny
Sök
Stadsmissionens Folkhögskola

För deltagare Stadsmissionens Folkhögskola

På lärplattformen Schoolsoft kan du som deltagare på Stadsmissionens Folkhögskola anmäla frånvaro, se uppgifter, omdömen och få information från skolans ledning och personal. Här hittar du även nyttiga länkar och annan praktisk information.

Schoolsoft
Här kan du logga in med ditt personliga lösenord. 

Läsåret 2019-2020

20 augusti 2019 - 18 december 2019
8 januari 2020 - 5 juni 2020

Materialavgift

Studier på folkhögskola är avgiftsfria, men för de allmänna kurserna tar skolan varje termin ut en materialavgift som delvis täcker kopiering, lån av läromedel, olycksfallsförsäkring och studiebesök med mera. Från läsåret 2018/2019 är materialavgiften 700 kr per termin, varav 300 kr delbetalas som en bekräftelse i samband med antagning (erlagd avgift återbetalas inte). Eventuella avgiftsbelagda aktiviteter som tillkommer är frivilliga. Deltagaren står själv för kost, resor till och från skolan samt det material som förbrukas, som pennor och block. Materialavgiften för Allmän kurs distans är 390 kr per termin och avser främst digitala läromedel. 200 kr delbetalas som bekräftelse i samband med antagning. 

Studierna berättigar till studiemedel via CSN.

Hyra av dator

Skolan har wifi och om man har egen privat dator och önskar kan man använda den i skolarbetet. Vid skolstart erbjuds man att hyra bärbar dator av skolan. För hyra av dator tillkommer 200 kr per termin utöver materialavgiften. Hyran för dator reduceras inte vid kortare studieperioder, till exempel vid avbrott.