Välkommen till Öppet Hus 17 april 16-18.00!

onsdag 17 april 16:00-18:00

Kungsgatan 29 1 tr (ingång mellan Åhlens och H&M)

Vi öppnar våra dörrar och hälsar alla intresserade välkomna till vårt Öppet Hus. Det är en fantastisk möjlighet för dig att lära känna vår skola närmare och upptäcka allt vi har att erbjuda.

Gå en rundturer genom våra moderna och inspirerande klassrum och lokaler. Träffa våra duktiga elever och lärare som finns på plats för att besvara dina frågor och dela med sig av sina erfarenheter. Det kommer att erbjudas informativa presentationer om varje program samt en allmän skolpresentation som rektorerna på skolan håller i.

Vi bjuder alla besökare på grillad korv och fika ute på skolgården!

Program:

Vån 1: Ekonomiprogrammet, Syv-info, EHT, allmän skolinformation av skolans ledning: Kl. 17:00, skolgården (fika)

Vån 2: Teknik och El- och energiprogrammet

Vån 3: Samhälls programmet, Reklam, meder och kommunikations programmet (ES) och frisörprogrammet

Plats: Kungsgatan 29 1 tr (ingång mellan Åhlens och H&M)

Missa inte att vi också erbjuder prova-på

Missa inte chansen att uppleva skolans atmosfär genom att delta på en prova-på-dag! Ett utmärkt sätt att känna sig trygg med sitt gymnasieval är att besöka skolan under en dag. Vi erbjuder prova-på tillfällen under vecka 17 (22-26 april). För att boka en prova-på dag, vänligen kontakta antingen din studie- och yrkesvägledare på din nuvarande skola eller vår egna Anne Löwencrona. Du kan nå henne via e-post på anne.lowencrona@grillska.se eller telefon 016-542 22 72. Det går också bra att boka sig under vårt öppna hus. Finns det en önskan om att besöka oss en annan tid så tveka inte att höra av er så ordnar vi det.

Har du några frågor i förväg tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig!