Ska du börja gymnasiet i höst?

Ska du börja gymnasiet i höst? Är du nyfiken på vår skola? Vill du veta mer om vad vi har att erbjuda? Det bästa sättet att veta vilken skola du ska välja är att ta reda på mer om den.

Följ med oss in på skolan här i filmen så får du veta mer om våra program. Vill du träffa oss och se våra lokaler på plats? Då är du varmt välkommen att boka tid för en individuell visning!

Boka en tid och besök oss på plats

Vill du träffa lärare på ett visst program och se våra lokaler på plats? Då är du varmt välkommen att boka en tid till ett coronaanpassat besök!

Vi kan ta emot er vardagar efter kl 15:30 och besöken är anpassade så att bara en elev plus vårdnadshavare bokas in åt gången. Kontakta programansvarig nedan för att boka en tid och för mer information om vilka besökstider som gäller för just det programmet.  

Fråga vår SYV

För mer allmänna frågor så kan du kontakta vår studie- och yrkesvägledare Vidar Christensen vidar.christensen@grillska.se.

Har du frågor om ett specifikt program?

Vill du veta mer om ett visst program så går det bra att kontakta programansvarig lärare. Här hittar du kontakt till programansvariga. Klicka på programnamnet för att komma direkt till programsidan.

Nationella program

Introduktionsprogram

Gymnasiesärskolan

Josefin Skugge josefin.skugge@grillska.se