Studenten 2021 tisdag 8 juni

Studentmössa och fika
Varmt välkomna till studenten detta historiska år 2021! Vi är glada att få ta emot våra elever på studenten och vill ge dem en så minnesvärd och högtidlig student som möjligt.

Vi är också väldigt glada åt de nya rekommendationerna som möjliggör för oss att bjuda in de närmsta anhöriga. Två personer per elev är välkomna att fira med oss!

Planeringen av studenten har föregåtts av en riskanalys där dialog har förts med polisen, fastighetschefen, skyddsombud och vår huvudman. Vi har landat i varje klass firas separat i naturområden runt om Liljeholmen.

Klassen, programlaget och två anhöriga per elev är de som deltar i firandet. Platserna och tiden som gäller har varje klass varit med och önskat. I planeringen har en dialog förts med mentorer för avgångsklasserna som har lyssnat in eleverna.

Alla önskemål har inte kunnat mötas men vi har försökt tillgodose elevernas önskningar i den utsträckning det går utifrån de omständigheter som råder. Om fler personer kommer till platsen eller elever uppträder berusat kommer firandet att avbrytas.