Aktivitetsdag VT 2021

onsdag 9 juni
08:00 - 16:00
Grillska Gymnasiet | Kungsgatan 29, Eskilstuna
Grillskas aktivitetsdag 2021

Då vi under året suttit mycket stilla är det nu dags att röra lite på sig 😊

1:or kommer in till skolan 8:30 (salar ansvarar respektive mentor/arbetslag för)
2:or kommer in till skolan 10:00 (salar ansvarar respektive mentor/arbetslag för)
3:or kommer in till skolan 12:00 (salar ansvarar respektive mentor/arbetslag för)

Årets aktivitetsdag innebär en tipspromenad (ca 5km) i närområdet som ni följer genom att surfa in på https://play.gpsquiz.com . Gå tipspromenaden genom att med hjälp av kartan i telefonen söka upp och lösa uppgifterna. En uppgift blir tillgänglig då ni är tillräckligt nära dess GPS-position och ni har 90 sekunder på er att svara!

Ni startar tipspromenaden, som heter Grillskas Aktivitetsdag 2021, utanför entrén till skolan. Ni kommer få ett lösenord av er mentor!

Ni blir av er lärare indelad i grupper i klassen om 5-6 elever. En i gruppen blir lagkapten och ansvarar för att med sin mobiltelefon starta tipspromenaden och mata in svaren - se till att ha laddad telefon! Ni i gruppen samarbetar och försöker lösa frågorna tillsammans, hjälps åt!

För att göra detta lite mer spännande kommer den grupp som vinner hela tipspromenaden att få presentkort på biobesök som ni kan njuta av i sommar 😊

3-orna tävlar dessutom klassvis om bonuspoäng till studentutmaningarna (de olika lagens poäng läggs ihop och delas på antalet grupper i klassen)

1:an får 50 poäng

2:an får 25 poäng

3:an får 15 poäng                 

4:an får 5 poäng

Så kom igen och visa vad ni kan (samtidigt som ni får lite gratis motion)!

När ni är klara “lämnar ni in” tipspromenaden, glöm inte att skriva ett lagnamn och vilken klass ni går i 😊 Gå sedan tillbaka till klassrummet och avsluta dagen genom att checka ut er hos er lärare!