Brev från rektorn på Grillska Eskilstuna

Rektor Magnus Säll
2020-06-12
Stort tack och grattis!

Det här året kommer ingen av oss någonsin att glömma. För vår del avlutas läsåret på ett ovanligt och lite återhållet vis. Vi saknar eleverna så innerligt men vi kan glädjas åt de sista dagarnas aktiviteter i klasserna som bidrar till så mycket skratt och lekfullhet.

Ända sedan 17:e mars har vi ställt om inte bara skolan, utan hela samhället. Varenda dag sedan dess har eleverna och skolans personal gjort allt i sin makt för att leverera en skolgång med undervisning, omhändertagande och stöd, kvalitet och goda möten. Ingen har tagit ett steg tillbaka, alla har gjort sitt yttersta!

Jag är därför tacksam – innerligt tacksam för allt vi har gjort tillsammans för att detta ska fungera. Tack också till alla vårdnadshavare och anhöriga som peppat och stöttat under den här perioden. Vi får tillsammans mycket fina resultat. Och alla elever som tar studenten i år ska känna sig otroligt stolta! Ni är helt unika och kommer för alltid bära med er en styrka utifrån det ni gått igenom i år.

Så sakteliga vrider vi tillbaka till ett samhälle vi känner igen. Även om vi måste fortsätta vara rädda om varandra så hoppas jag vi kommer känna oss mindre isolerade eller distanserade än tidigare. I höst kommer skolan med all sannolikhet starta som vanligt. Vi håller tummarna för det!

Grattis alla studenter för er fina målgång – vi ses på lördag! Tack alla anhöriga för ert stöd. Tack alla elever som arbetet hårt och har skolavslutning i morgon. Vi ses i höst!

Magnus Säll
Rektor

Magnus Säll
Magnus Säll
Grillska Eskilstuna
Rektor