Elevlunch på Grillska Kungsholmen

Vi har bästa skolmaten enligt tidningen Gymnasiekompassen! Som det ska vara på en restaurangskola. Hos oss står alltid maten i fokus och vår matsal ser vi som skolans hjärta.

Om du har någon allergi eller intolerans ser vi till att du får mat som passar dig. Vi erbjuder även alternativ för dig som är vegetarian eller vegan varje dag. Vi är proffs på matlagning och vi har kunskapen som gör att du som har speciella önskemål kan känna dig trygg.

Vällagad mat varje dag

Så funkar det

Alla elever har 40 minuters lunchrast. Maten serveras på en buffé och du bestämmer själv hur mycket du vill ta på din tallrik. Några dagar i veckan finns det också dessert i matsalen som våra bageri- och konditorielever bidrar med.

Intolerans och allergi

Om du har någon allergi eller intolerans ser vi till att du får mat som passar dig. Vi erbjuder även alternativ för dig som är vegetarian eller vegan varje dag. Vi är proffs på matlagning och vi har kunskapen som gör att du som har speciella önskemål kan känna dig trygg

Ekologiska råvaror

Vi väljer råvaror med omsorg och har som mål att så mycket som möjligt i vår skolmatsal ska vara ekologiskt och etiskt producerat.

Elever om Grillska

”Bästa skolmaten! Lunchrasten är den bästa tiden under skoldagen”

Elev, åk 3

”Jag brukar inte gilla skolmaten, men nu äter jag i skolan varje dag”

Elev, åk 1