Så ansöker du till oss

Du kan söka till Grillska Gymnasiet Kungsholmen oavsett var i landet du bor. Om du har frågor kan du kontakta studie- och yrkesvägledaren på din skola eller kontakta oss direkt.

Välj program på Grillska Kungsholmen

Välj det program på Grillska Gymnasiet Kungsholmen som du helst vill gå som förstahandsalternativ på blanketten. Om det är många som söker till programmet kan det vara svårt att få en plats. Tipset är därför att skriva många alternativ så att du säkert får en plats på gymnasiet. 

Information om antagning

Skolverket

På Skolverkets webbplats hittar du svar på vanliga frågor om hur du väljer rätt gymnasieprogram, hur du ska tänka när du väljer skola och vad som krävs för att komma in på olika skolor.

Gymnasieantagningen

Läs mer om bland annat ansökan och tidsplan, behörighet och meritvärde inför gymnasievalet hos Gymnasieantagningen.

Gymnasium.se

På den här webbplatsen hittar du bland annat viktiga datum och allmän information om antagning och ansökan till gymnasiet. 

Du som vill byta till Grillska Kungsholmen

Om du vill börja studera på Grillska Kungsholmen mitt i terminen är du välkommen att kontakta vår studie- och yrkesvägledare eller rektorn. Ett villkor för att du ska kunna börja hos oss är att det finns en ledig plats på den utbildning du vill gå.  

Kontaktperson

Erika Bosta

Rektor Grillska Kungsholmen

erika.bosta@grillska.se

076-7217319