Möt oss på öppet hus

Det bästa sättet att veta vilken skola du ska välja är att besöka den och att ställa frågor om det du funderar på. Här kan du läsa mer om våra öppna hus och gymnasiemässan. Och följ med oss in på skolan i våra filmer där du får veta mer om våra program och höra vad elever och lärare tycker.

Vill du veta mer om vår skola?

Det kommer att finnas ett flertal tillfällen innan det är dags för ditt gymnasieval då du kan möta oss för att få veta mer om vår skola och våra program. 

Datum för öppet hus

Vi har även öppna hus på skolan där du får veta mer om skolan och programmen. Våra öppna hus sker på plats i skolan. Där kan du träffa och prata med oss lärare, elever, ledning och elevhälsa. 

 • Torsdag 27 januari 2022 kl. 17.00-19.00. Inställt men möjlighet att möta oss digitalt.
 • Torsdag 10 februari 2022 kl. 17.00-19.00 HITTA HIT
 • Lördag 23 april 2022 kl. 11.00-13.00

Öppet hus torsdag 27 januari kl 17-19 är inställt på grund av rådande smittspridning. Istället finns möjlighet att via Google Meet möta personal som svarar på era frågor. Länk till Meet kommer att läggas upp här.

Under våra öppna hus så finns lärare, elever, elevhälsa och skolledning på plats för att berätta mer om skolan och besvara dina frågor. 

Läs mer i vår folder här.

  Har du frågor om ett specifikt program?

  Vill du veta mer om ett visst program så går det bra att kontakta programansvarig lärare. Här hittar du kontakt till programansvariga. Klicka på programnamnet för att komma direkt till programsidan.

  Nationella program

  Eller kontakta Alexandra Medvedyeva, vår SYV (studie- och yrkesvägledare) på nationella program alexandra.medvedyeva@grillska.se

  Introduktionsprogram

  Gymnasiesärskolan

  Alexandra Medvedyeva
  Studie- och yrkesvägledare
  Nationella program
  Heli Nordberg Lindell
  Grillska Gymnasiet Stockholm
  Rektor
  Anna Gustafsson
  Grillska Stockholm
  Studie- och yrkesvägledare
  Gymnasiesärskolan och Individuellt alternativ
  Arbetar tisdag - torsdag