Anpassad Gymnasieskola


Administration, handel och varuhantering


På programmet för administration, handel och varuhantering går du i en liten klass och har nära kontakt med dina lärare.

Vad kul att du är intresserad av Grillska Liljeholmen!

Vilka program är du intresserad av?

Något fick fel, försök igen eller kontakta oss via telefon eller mail. Kontrollera att nödvändiga fält är ifyllda.

Tack!

Vi kommer att hålla dig uppdaterad om kommande aktiviteter inför gymnasievalet.

På programmet för administration, handel och varuhantering går du i en liten klass och har nära kontakt med dina lärare. Från andra året har du APL, arbetsplatsförlagt lärande (praktik) två dagar i veckan till exempel i en butik, på ett kontor, lager eller ett café.

Programmet i korthet

En yrkesutbildning

APL 2 dagar i veckan

Små klasser

Pedagogiskt och socialt stöd

Trygg miljö

Yrkesutbildning

Det här programmet är en yrkesutbildning. Det vi arbetar med på lektionerna är kopplat till den yrkesutbildning du går och lektionerna ska vara roliga, intressanta och viktiga för just dig. Därför jobbar vi ofta med spännande försäljningsprojekt där vi producerar, marknadsför och säljer på riktigt. Du kommer också att under ett av dina studieår här få vara med och driva ett UF-företag.  

Trygg miljö och gemenskap

Din mentor och dina övriga lärare möter dig utifrån dina förutsättningar och ger dig både pedagogiskt och socialt stöd. Du får också hjälp och stöd av specialpedagog, kurator och studie- och yrkesvägledare.

Efter utbildningen

Målet efter studietiden hos oss är att du får ett arbete eller deltar i någon annan intressant verksamhet och att du fått en personlig stabil grund för framtiden.

Kontaktpersoner

Theo Lundmark

Studie- och yrkesvägledare
Grillska Liljeholmen
theo.lundmark@grillska.se

072-402 12 61

Alla våra program