
Vill du njuta av en lyxig trerätters lunch mitt i veckan i Stockholm utan att behöva spräcka månadsbudgeten? Välkommen att boka bord i vår Restaurang - restaurangskolans mittpunkt och hjärta.
Restaurangen Grillska Kungsholmen
I restaurangen lagar och serverar våra elever som går på livsmedelsprogrammet under ledning av köks och serveringslärare. Under en termin variera vi menyer och olika teman för att eleverna ska få pröva olika typer av matlagning och serveringstekniker
För närvarande gäller följande:
Endast förbokade gäster i sällskap (8-40 personer)
Luftig möblerad matsal, endast bordsservering
Exempel på rätter från menyn:
Jordärtskockssoppa med knaprigt bacon
Hemrökt lax med fänkål och syrade betor
Wallenbergare med potatispuré och lingon
Torskrygg med ägg, räkor och pepparrot
Chokladfondant med kanelglass
Äppeltarte med rostade hasselnötter
Så här gör du för att boka bord:
Skicka ett mejl med er förfrågan till:
grillska.restaurangen@grillska.se
Betala med kort eller Swish, vi är en kontantfri restaurang!
Dela detta med dina vänner

Anna Mellström
Grillska Kungsholmen
Yrkeslärare
Undervisar i Serveringskunskap, dryckeskunskap och bar
Mentor för RLKOK18
Förstelärare i verklighetsbaserat lärande
Leg. lärare med examen från Stockholm Universitet 2014
Fil. Kand i Måltidskunskap, Grythyttans Restauranghögskola 2002
Anställd på Grillska Gymnasiet Sundbyberg sedan 2008.
Har serverat kungen, gillar segling och samlar på Champagne.
Mentor för RLKOK18
Förstelärare i verklighetsbaserat lärande
Leg. lärare med examen från Stockholm Universitet 2014
Fil. Kand i Måltidskunskap, Grythyttans Restauranghögskola 2002
Anställd på Grillska Gymnasiet Sundbyberg sedan 2008.
Har serverat kungen, gillar segling och samlar på Champagne.