Elev på studieresa i Europa

Öppna dörren till Europa

3 maj 2024

Utvecklas genom internationella studieresor under dig gymnasietid.

Att gå på en Erasmus-skola innebär en värld av möjligheter för dig som elev. På Grillska Gymnasiet Kungsholmen får du och din klass delta i utbytesprogram och internationella studieresor i Europa.

Det är en unik möjlighet att fördjupa din förståelse för andra kulturer. Du får utveckla färdigheter för en globaliserad värld. En chans att bredda dina horisonter genom studieprojekt i Europa. 

På Grillska Gymnasiet Kungsholmen strävar vi efter att ge dig som elev förutsättningar att utvecklas. Genom internationella studieresor får du som elev tillgång till en större akademisk värld.

Resan mot en bättre utbildning startar här

Att gå på en Erasmus-skola öppnar möjligheter och berikar dig som elev: 

  • Det bidrar till att utveckla din förståelse för andra kulturer genom resor i Europa. 
  • Det öppnar dörrar till internationella samarbeten under din gymnasieutbildning. 
  • Slutligen ger det dig möjlighet att växa som individ. Du skapar nya livserfarenheter och utvecklar din självständighet. Det ger dig förmågan att hitta rätt i en mångkulturell värld.

Erasmus+ främjar internationellt samarbete

På Grillska Gymnasiet Kungsholmen är vi beslutna att att erbjuda våra elever den bästa möjliga utbildningen. Ackrediteringen till Erasmus+ är en del av vår strävan att utvecklas som skola. 

Vi ser fram emot att följa din utveckling och se dig växa som person genom internationella erfarenheter.

Erasmus+ är ett av EU:s främsta program för utbildning. Programmet syftar till att främja internationellt samarbete och mobilitet inom utbildningssektorn.

Läs mer om programmet och vad det innebär för dig som elev. Länk – klicka här.

Aktuellt