Digitalt öppet hus på Grillska Gymnasiet Kungsholmen

onsdag 25 november
16:00 - 18:00
| Lindhagensgatan 124b, Stockholm
Välkommen på digitalt öppet hus på Grillska Gymnasiet Kungsholmen. Öppet hus sänds live onsdag 25 november klockan 16:00-18:00. Du behöver inte föranmäla dig eller ladda ner några appar.

Du är välkommen att besöka vår skola via digitalt öppet hus. Öppet hus sänds live onsdag 25 november klockan 16:00-18:00. Här får du möjlighet att se skolan, läsa om våra program och ställa frågor till elever och personal i chatten.

Följ öppet hus direkt från mobilen

Det är superenkelt att följa öppet hus. Allt du behöver är en mobil eller dator. Du deltar via länk och behöver inte ladda ner några appar eller anmäla dig i förväg. Strax före sändningen börjar kommer det att dyka upp en länk här på webben.

Har du inte möjlighet att följa livesändningen? Inga problem. Vi lägger upp hela programmet i efterhand på den här sidan. Om du har frågor går det bra att maila in dem efter avslutat öppet hus.

Sänd dina frågor i förväg

Det går också bra att ställa din fråga i förväg. Maila i så fall dina funderingar till kungsholmen@grillska.se.  


Vi kommer även finnas i en monter på den digitala Gymnasiemässan 19-21 november, bemannad med elever och personal som svarar på dina frågor. Du hittar vår monter genom att klicka här.
 

Vår förhoppning är att du ska kunna besöka skolan på ett traditionellt öppet hus till våren.